VCA Basis

De VCA Basis cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande VCA Basis cursus met een zeer hoog slagingspercentage, ook onder CCV / Code 95. De VCA Basis cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus VCA Basis verder omschreven.

 

Informatie VCA Basis cursus

De cursus VCA Basis wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de VCA Basis  cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus VCA Basis worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus VCA Basis is 6 personen. De VCA Basis cursus duurt 1 dag.

Vanaf nu is het weer mogelijk om de VCA examens op onze eigen locatie af te nemen. DTS is hier uniek in!

Details VCA Basis cursus

Duur cursus 1 dag
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus € 199,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

 

Inhoud VCA Basis cursus

  • ARBO-wet en regelgeving
  • Gevaarlijke stoffen
  • Werkvergunningen
  • Besloten ruimten
  • PBM’s
  • Taakrisico-analyse

 

 

Doel VCA Basis cursus

Het doel van de VCA Basis cursus is om de kennis te toetsen van cursist als het gaat om zaken op het gebied van veiligheid. Tijdens de VCA Basis cursus worden alle basis elementen toegelicht. De VCA Basis cursus wordt afgesloten met een VCA Basis Examen.

 

Voor wie is de VCA Basis cursus bestemd?

De cursus VCA Basis is bestemd voor een ieder die werkzaam is bij een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit geldt zowel voor medewerkers van het VCA gecertificeerde bedrijf als voor eventuele onder aannemers. Daarnaast is de VCA Basis cursus ook zeer zinvol voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico.

OPLEIDINGEN

DTS Veiligheidsopleidingen is dè opleider op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid met eigen locaties in Emmen, Groningen, Stadskanaal, Heerenveen, Eemshaven en Almere. DTS Opleidingen staat voor kwaliteit en wij dit laten wij terugkomen in onze accommodaties, de inhoud van de cursussen en expertise en de gedrevenheid van onze collega’s.